WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SE,SEL 218PK
Bouwjaar 12-1975 - 04-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SE,SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SE,SEL

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR WielnavenLAND ROVER RemklauwenFIAT Remcilinders. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.