100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SEL 6.9 286PK
Bouwjaar 07-1975 - 03-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SEL 6.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 450 SEL 6.9

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.