WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 280 S 156PK
Bouwjaar 08-1972 - 07-1980

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 280 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) 280 S

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS ABS sensorenSMART RemklauwenVW VOLKSWAGEN Stuurkogels. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.