WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 300 SEL 160PK
Bouwjaar 01-1968 - 08-1972

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 300 SEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 300 SEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenMASERATI RemslangenBUICK Remklauwen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109)

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.