100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 280 S 140PK
Bouwjaar 10-1967 - 07-1972

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 280 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109) 280 S, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W108, W109)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.