100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140) SEC/CL 600 394PK
Bouwjaar 09-1992 - 02-1999

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140) SEC/CL 600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140) SEC/CL 600

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.