100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC 300PK
Bouwjaar 10-1985 - 12-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU ABS sensorenHONDA RemschoenenSAAB Remcilinders.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.