WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC 272PK
Bouwjaar 10-1985 - 12-1987

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 560 SEC

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) komen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL WielnavenMG FuseekogelsPEUGEOT Stabilisatorstangen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.