WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC Cat 252PK
Bouwjaar 06-1989 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC Cat

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StuurkogelsNISSAN RemcilindersLANCIA Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.