100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC 252PK
Bouwjaar 08-1987 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.