100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC 245PK
Bouwjaar 09-1985 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemtrommelsCITROEN WielnavenGMC Draagarmen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.