WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC 223PK
Bouwjaar 10-1985 - 06-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) 500 SEC past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.