WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ PAGODE (W113) 250 SL 150PK
Bouwjaar 01-1966 - 01-1968

ABS sensoren MERCEDES-BENZ PAGODE (W113) 250 SL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ PAGODE (W113) 250 SL

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenDAIHATSU RemslangenNISSAN Remcilinders. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ PAGODE (W113)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.