WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D 4-matic 143PK
Bouwjaar 09-1986 - 01-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D 4-matic

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS StabilisatorstangenSAAB SpoorstangMERCEDES-BENZ Handremkabels.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.