WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T D 110PK
Bouwjaar 01-1989 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T D

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemblokkenALFA ROMEO StabilisatorstangenLOTUS Remslangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.