WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST. 166PK
Bouwjaar 09-1985 - 12-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST.

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.