WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST. 160PK
Bouwjaar 09-1989 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST.

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 260 TE FGST.

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.