100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE Cat 132PK
Bouwjaar 06-1989 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE Cat

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.