100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE 136PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemblokkenDODGE SpoorstangLAND ROVER Fuseekogels. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 230 TE

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.