100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 TE 122PK
Bouwjaar 09-1988 - 12-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 TE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 TE

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN StuurkogelsSKODA RemblokkenPONTIAC Remslangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.