100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D 75PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) komen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.