100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D 72PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1991

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T D

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA StabilisatorstangenFORD WiellagersLOTUS ABS sensoren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.