WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T 105PK
Bouwjaar 01-1986 - 05-1990

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 200 T

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemcilindersMERCEDES-BENZ DraagarmenCITROEN Remklauwen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Gietijzer komt minder veel voor als component. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.