100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T Turbo-D 125PK
Bouwjaar 10-1980 - 11-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T Turbo-D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T Turbo-D

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.