100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D 88PK
Bouwjaar 03-1979 - 11-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC SpoorstangHYUNDAI RemtrommelsLANCIA Wielnaven.