100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D 80PK
Bouwjaar 09-1977 - 10-1985

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Elke MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 300 T D heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Je kunt bij ons betalen via {LIST}