WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 250 T 140PK
Bouwjaar 05-1978 - 08-1982

ABS sensoren MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 250 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123) 250 T

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S123)

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO DraagarmenBUICK RemcilindersISUZU Wiellagers. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.