WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 230 S 120PK
Bouwjaar 07-1965 - 01-1968

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 230 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 230 S

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.