WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 220 SEB 120PK
Bouwjaar 08-1959 - 08-1965

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 220 SEB

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112) 220 SEB

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W111, W112). Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI WiellagersSUZUKI ABS sensorenMERCEDES-BENZ Remcilinders. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..