100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200 D 55PK
Bouwjaar 07-1965 - 02-1968

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200 D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemslangenSSANGYONG RemschoenenSKODA Draagarmen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110)

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.