WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200 95PK
Bouwjaar 07-1965 - 02-1968

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 200

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV StabilisatorstangenTOYOTA RemslangenDAF ABS sensoren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110)

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.