WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 190 DC 54PK
Bouwjaar 06-1961 - 08-1965

ABS sensoren MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 190 DC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110) 190 DC

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ HECKFLOSSE (W110)

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.