100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 350 Turbo GD 136PK
Bouwjaar 09-1991 - 08-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 350 Turbo GD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 350 Turbo GD uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Een defect ABS-sensor herkennen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAINFINITIDAIHATSUIVECOPONTIAC. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.