WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GE 174PK
Bouwjaar 06-1990 - 08-1997

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GE. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) komen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.