100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GD / G 300 113PK
Bouwjaar 09-1989 - 06-1993

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GD / G 300

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) 300 GD / G 300 uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEDAFPLYMOUTHMAZDASSANGYONGMERCEDES-BENZ. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463). Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.