100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 290 GD/G 290 D 95PK
Bouwjaar 06-1993 - 07-2000

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 290 GD/G 290 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 290 GD/G 290 D

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.