WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 230 GE 122PK
Bouwjaar 09-1989 - 07-1996

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 230 GE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461) 230 GE

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W461), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL HandremkabelsROVER SpoorstangBEDFORD Draagarmen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.