WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 280 GE 150PK
Bouwjaar 08-1984 - 08-1989

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 280 GE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 280 GE

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) komen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.