WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 240 GD 72PK
Bouwjaar 03-1979 - 08-1987

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 240 GD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en TRW Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 240 GD komen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460)

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV StuurkogelsLADA RemslangenHYUNDAI Wielnaven. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.