100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE 125PK
Bouwjaar 04-1982 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.