100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE 122PK
Bouwjaar 05-1987 - 08-1992

ABS sensoren MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460) 230 GE

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W460)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, ATE, ABS, Bendix, Textar, Brembo, Pagid, Jurid, Lucas, Bosch en Zimmermann De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.