WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200 184PK
Bouwjaar 01.2013 - 12.2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212)

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenLANCIA DraagarmenHONDA Spoorstang.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Gietijzer komt minder veel voor als component.