100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430 279PK
Bouwjaar 06-1997 - 03-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210). De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemblokkenROVER HandremkabelsDAIMLER Wielnaven. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.