100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 CDI 197PK
Bouwjaar 07-1999 - 03-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 CDI

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO SpoorstangFERRARI StuurkogelsFIAT Wiellagers. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.