WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 4-matic 224PK
Bouwjaar 06-1997 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 4-matic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 320 4-matic

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) heeft een eigen VIN-nummer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bosch, ABS, Rofren en Bendix Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.