100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D 136PK
Bouwjaar 06-1995 - 06-1997

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO DraagarmenCHEVROLET ABS sensorenALFA ROMEO Wiellagers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.