100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 280 193PK
Bouwjaar 01-1996 - 06-1997

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 280

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 280

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.