WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI 143PK
Bouwjaar 07-1999 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas en ATE Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) komen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.