WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI 125PK
Bouwjaar 06-1998 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.