100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 Kompressor 163PK
Bouwjaar 08-2000 - 03-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 Kompressor

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 Kompressor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210). Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW WiellagersROVER StabilisatorstangenCHEVROLET Remtrommels. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.